PRESENTKORTET

Presentkortet Lund City

Omkring 100 butiker är nu anslutna till presentkortet. Det fungerar i alla anslutna butiker som tar emot VISA / Mastercard. Kortet säljs på lundcity.se och på Turistbyrån, Botulfsgatan 1.

För att kunna ta emot betalning med presentkortet behöver din kortterminal registreras. Detta görs av Sven Petter Hovelius efterhand som butiker anmäler intresse;  tel. 0707-90 90 20 eller citykortet@lundcity.se.

Länk till information om kortet
Länk till avtal

 

Om kortet

Presentkortet är ett VISA-kort som laddas med valfritt belopp, upp till 5 000 kr, och sedan används för att betala i alla anslutna verksamheter i Lund City; såväl butiker, caféer, restauranger, hotell och frisörer som evenemang och upplevelser. Kortet gäller i 12 månader från inköpsdagen.

Kortet levereras med ett exklusivt konvolut med silvertryck och ett grafiskt mönster med detaljer hämtade ur Lunds husfasader. Presentkortet är fäst inuti, där det också finns möjlighet att skriva vem kortet är till och från, samt vilket belopp kortet laddats med. Kortet fungerar som ett VISA-kort utan kod och kan användas i anslutna butiker (länk till lundcity.se).

Saldo och giltighetstid för kortet kontrolleras  här eller på telefon 08-22 50 30 (butikerna kan inte se saldobelopp).